Lenovo Servis İzmir

Lenovo servis İzmir konusunda arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. İzmir lenovo servisi olarak lenovo marka bilgisayar veya laptopunuzun donanımsal, yazılımsal her türlü problemini gidermek ve yedek parça desteği sunmak üzere, İzmir sınırları içerisinde ikamet eden müşterilerimize hizmet sağlamaktayız. İzmir ilinde ikamet etmeyen diğer değerli müşterilerimiz için ise web sitemizde yer alan iletişim numarası vasıtasıyla 7 gün 24 saat hizmet sunmaktayız. 

Lenovo Servis İzmir

İzmir lenovo servis ailesi olarak uzun yıllardır çalışmamızın sunduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile sizleri memnun etmeyi bir misyon haline getiriyoruz Lenovo servis İzmir, müşterilerinin vaktinin çok kıymetli olduğunun bilincinde bir işletmedir. Bu sayede beklemeleriniz minimum süre ile kısıtlıdır. Siz değerli müşterilerimiz buraya gelemeyecek kadar yoğun bir çalışma temposuna sahipseniz, teknik servis arkadaşlarımız en geç 60 dakikada araç ile size ulaşır.

 Elden teslim ettiğiniz bilgisayar veya bilgisayar parçalarınızın genel durumu hakkında bilgi almak için saatlerce işletmemizde beklemenize de gerek yoktur. Ücretsiz olarak sunduğumuz arıza tespit raporumuz sayesinde, tutanak ile teslim aldığımız bilgisayarınızı inceler ve size sorunun ne olduğu ile ilgili telefon ile bilgi veririz. Durum bilgilendirme görüşmesi neticesinde, fiyat, garanti ve onarım süresi konusunda anlaşma sağlanabilirse vakit kaybetmeksizin onarım işlemine başlarız. Eğer anlaşma sağlanamaz ise, en kısa zamanda bilgisayarınızı teslim almanızı söyleriz.

https://www.izmirlenovo.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir