Ertuğrul Nakliyat Hizmetleri Nelerdir?

Ertuğrul nakliyat hizmetleri nelerdir? Türkiye’nin önde gelen nakliye firmaları arasında yerini almış olan Ertuğrul nakliyat firmamız, müşterilerine geniş bir konseptte hizmet sunmaktadır. Türkiye’de nakliye hizmetini müşterilerine sigortalı taşımacılık ile sunan firmamız, kendilerinin eşyalarını ise vermiş olduğu bu hizmet ile güvenceye almaktadır. Taşıma sırasında müşterilerimizin eşyalarının başına gelebilecek herhangi bir problemde ise firmamız, kendilerinin maddi masraflarını karşılamaktadır.

Gölbaşı evden evden eve nakliyat ve Altındağ evden eve nakliyat hizmetleri arasında şunlar yer almaktadır.

  • Büro ve şirket taşımacılığı.
  • Şehirlerarası taşımacılık.
  • Evden eve nakliye.
  • Ücretsiz ekspertiz hizmeti.
  • Depolama hizmeti.
  • Depo, fabrika taşımacılığı.
  • Asansörlü ev taşımacılığı.
  • Banka taşımacılığı.
  • Yazlık ve villa taşımacılığı.
  • Kapalı kasa taşımacılığı.
  • Ofis ve mağaza taşımacılık hizmeti.

vermiş olduğumuz hizmetler arasında yer almaktadır. Hiç bir zaman kaliteden ödün vermeyen ve vermiş olduğu kaliteli hizmet ile müşterilerinin memnun olmasını sağlayan firmamız, sizlere bir telefon kadar yakında bulunmaktadır. Müşteri temsilcimiz ile online veya whatsapp üzerinden iletişime geçebilir, firmamızdan istediğiniz hizmeti talep edebilirsiniz.

Gölbaşı Altındağ Evden Eve Nakliyat Fiyatları Uygun Mudur?

Sigortalı taşımacılığı Türkiye’ye getiren ve bu bağlamda çığır açmış olan firmamız müşterilerine, her zaman için ekonomik fiyat politikası ile nakliye hizmeti sunmaktadır. Gölbaşı evden eve nakliyat ve ayrıca Altındağ evden eve nakliyat fiyatları ise piyasanın altında olup, kaliteden taviz verilmeden sizlere sunulmaktadır. Firmamız müşterilerine taşıma fiyatlarını, kendilerinin talep ettiği hizmet doğrultusunda sunmaktadır. Taşıma sırasında müşterilerimizin eşyalarını en iyi şekilde malzemeler ile koruyan ve güvenceye alan firmamız, vermiş olduğu bu hizmet için de ekstra bir ücret talep etmemektedir.

Tüm müşterilerimize aynı seviyede yaklaşan ve ayrım yapmayan firmamız, fiyatları da aynı şekilde uygulamaktadır. Özellikle alacağınız nakliye hizmetini sizlere, peşin ödemelerde indirimli olarak sunmaktadır. Aynı zamanda tüm hizmetlerimiz sizlere kolay ödeme seçenekleri ile sunuluyor. Dilerseniz ödemenizi banka havalesi veya kredi kartınız ile tek çekim şekilde, isterseniz de indirimlerimizden faydalanmak için nakit olarak yapabilirsiniz.

Nakit ödemelerde ise firmamızın müşterilerine uyguladığı %5 ile %10 arasında bir iskonto söz konusudur. Hem şehir içi, hem de şehirdışı taşımacılık hizmetinde fiyatlarımız aynı şekilde indirimli olarak sizlere sunuluyor. Firmamızın bu zamana kadar vermiş olduğu nakliye hizmetlerini ise, web sitemiz üzerinden referans bölümünden görebilir ve fiyatlarımız hakkında da daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir